Oferta Revelion 2022-2023


Cetatea Carului – oferta Revelion 2022-2023

Pachetul de 3 nopti /4 zile cu demi-pensiune 1.750 lei /persoană /pachet, cazare in regim de cameră dublă (2 persoane adulte/cameră).

Pentru pachetele în regim de cameră single se adaugă 65% la prețul de mai sus.

Pentru întreaga perioadă costurile pachetului includ cazarea, micul dejun si cina (fara bauturi ), masa festivă de revelion, inclusiv băuturile pentru seara de revelion în sistem open bar, cât si activitățile organizate in cadrul locatiei noastre.

Micul dejun va fi servit sub formă de bufet suedez având alternative variate si pe gustul tuturor: 3 feluri de mezeluri, 3 feluri de brânzeturi, omletă, legume, fructe, unt, gem,miere,dulceață,cereale,cafea,lapte,ceai.

Pentru meniul de cină felul principal se comandă la alegere din 3/4 feluri de bază propuse .

Petrecerea de revelion va fi animată de dj, iar trecerea dintre ani va fi sărbătorită cu șampanie și foc de artificii.

Cina festivă va cuprinde 3 feluri de bază, începând cu un antreu tradițional: mușchiuleț afumat,piept de porc afumat, branza Roquefort cu nucă…și multe alte bunătăți.

Băutura pentru noaptea de revelion se va putea comanda pe sistemul open bar!

Pachetul include de asemenea un program artistic in data de 01.01.2022, ( după amiaza/seara) oferit de un grup de dansatori premiați la festivaluri de renume.

În cadrul spatiilor comune (restaurant, recepție), accesul nu este permis cu produse alimentare, băuturi alcoolice si nealoolice proprii !

Pe toată perioada sejurului , resturantul este deschis a-la-carte pentru mesele de pranz.

Copiii pana in 2,9  ani au gratuitate!
Pentru cei cu vârsta cu¬prinsă intre 3-6,9 ani se plătește un supliment de 550 lei/sejur; 7-10,9 ani 780 lei/sejur; 11-13,9 ani 950 lei/sejur – aplicabil sejurului de 3 nopți și cazați în cameră cu 2 adulți.

Conditii de plata: 50% avans din suma finala!

Pentru orice detalii suplimentare va stau la dispoziție!

Cu stimă,
Dan Samoilă
Cetatea Carului
0040 723035702