Oferta Revelion 2019-2020


Cetatea Carului – oferta Revelion 2019-2020

Pachetul de 3 nopti /4 zile cu demi-pensiune 1.490 lei /persoană /pachet, cazare in regim de cameră dublă (2 persoane adulte/cameră).

Pachet de 4 nopti/5 zile cu demi-pensiune 1.690 lei/persoană/pachet/ cazare in regim de cameră dublă (2 persoane adulte/cameră).

Pentru pachetele în regim de cameră single se adaugă 50% la prețul de mai sus.

Pentru întreaga perioadă costurile pachetului includ cazarea, micul dejun si cina (fara bauturi), masa festivă de revelion ,inclusiv băuturile pentru seara de revelion în sistem open bar, cât si activitățile organizate in cadrul locatiei noastre.

Micul dejun va fi servit sub formă de bufet suedez având alternative variate si pe gustul tuturor: 3 feluri de mezeluri, 3 feluri derânzeturi, omletă, legume, fructe, unt, gem, miere, dulceață, cereale, cafea, lapte, ceai.

Pentru meniul de cină felul principal se comandă la alegere din 3/4 feluri de bază propuse .

Petrecerea de revelion va fi animată de DJ, iar trecerea dintre ani va fi sărbătorită cu șampanie și foc de artificii.

Cina festivă va cuprinde 4 feluri de bază, începând cu un antreu tradițional: mușchiuleț afumat, piept de porc afumat, piftie de curcan… și multe alte bunătăți.

Băutura pentru noaptea de revelion se va putea comanda pe sistemul open bar!

Pachetul include de asemenea un program artistic in data de 01.01.2020, (după amiaza) oferit de un grup de dansatori premiați la festivaluri de renume.

În cadrul spatiilor comune (restaurant, recepție), accesul nu este permis cu produse alimentare, băuturi alcoolice si nealcoolice proprii!

Pe toată perioada sejurului, resturantul este deschis a-la-carte pentru mesele de pranz.

Copiii pana in 2 ani au gratuitate!
Pentru cei cu vârsta cuprinsă intre 3-6 ani se plătește un supliment de 400 lei/sejur; 7-10 ani 600 lei/sejur; 11-13 ani 800 lei/sejur – aplicabil sejurului de 3 nopți, iar pentru cel de 4 nopți se mai adaugă 100 lei/copil.

Conditii de plata: 50% avans din suma finala!

Pentru orice detalii suplimentare va stau la dispoziție!

Cu stimă,
Dan Samoilă
Cetatea Carului
0040 723035702