Oferta de Paste 2021 – Cazare la Munte. Pensiune Moeciu, Brasov

Oferta de Paste - Cazare in cabana la munte in Brasov

Stimați oaspeți ,

Cetatea Carului vine în întâmpinarea dvs cu 2 oferte, de 3 și 4 zile, invitandu-vă totodată să descoperiți pensiunea noastră într-unul unul din cele mai frumoase momente din an.

Ceea ce promitem este că ,ne străduim să păstrăm aceleași standarde cu care cei ce ne-au călcat pragul s-au obișnuit deja .

• Noi sperăm ca Paștele să fie cu vreme însorită, având posibilitatea de a aluneca pe singura pârtie de sanie artificială din zona Bran-Moieciu!

3 nopti – 790 lei/pers/sejur

4 nopti – 990 lei/pers/sejur

• Pachetul include cazare in cameră dublă cu demi-pensiune (cazarea în regim de single este majorată cu 50%!) , mic dejun tip bufet suedez, cina la alegere din 3 variante din meniu, plus masa festivă de paste -gustare de paste: drob de miel, piept de porc afumat, oua roșii, cas afumat, telemea, legume; borș de miel,;friptură de miel la tavă cu cartofi gratinați;cozonac sau pască (avem alternative pentru cei care doresc alte produse decat cele mai sus mentionate );50 ml palinca / afinată/vișinată/pers ;250 ml/ vin/pers.

• A doua zi de Paște, ansamblul “Mugurelul” din Râșnov ne va încânta auzul si văzul cu dansuri si cântece tradiționale românești ; în aceeași seară ne vom bucura de un foc de tabără.

• Copiii de maximum 3 ani au gratuitate la cazare si la masa , 3-5,9 ani platesc un supliment de masa de 80 lei/zi/copil; 6-9,9 ani – 90 lei/zi/copil; 10-12,9 ani – 120 lei/zi/copil. La cazarea in cadrul pensiunii noastre varsta copiilor se va dovedi printr-o copie a certificatului de nastere.

Condiții de rezervare: avans 50% din pachetul de adulți . Avansul este nereturnabil in conditiile anulării rezervării și reprezintă garanția că rezervarea este onorată de ambele părți.

Pensiunea Cetatea Carului din Moeciu este alegerea ideala de vacanta pentru cupluri si familii cu copii! Alegeti acum camera dvs. si rezervati-va sejurul de Paste!

Pentru rezervari cazare si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Pentru apelare click pe buton!

Va asteptam cu drag si buna dispoziție!


vedere montana Piatra Craiului

interior pensiune Bran Moieciu

Pentru rezervari si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Pentru apelare click pe buton!