Oferta de Paste 2018 – Cazare la Munte. Pensiune Moeciu, Brasov

Oferta de Paste - Cazare in cabana la munte in Brasov

Stimați oaspeți ,

Pensiunea Cetatea Carului,

Vă invită să vă petreceți Sărbătorile Pascale in cadrul locației noastre; la o distață mai mică de 2 km de una dintre cele mai frumoase biserici de lemn din zona Bran-Moeciu, in cea mai frumoasa destinatie de vacanta  pentru sejurul de Paste din 2018.

Cetatea Carului va pune la dispozitie cazare in camera duble, restaurant cu specific romanesc, o terasa de 230 mp cu o priveliste superba spre muntii Bucegi. Pensiunea din Moeciu este destinatia perfecta de vacanta pentru familiile cu copii, deoarece pune la dispozitie oaspetilor sai locuri de joaca exterioare si interioare, tiroliana si o partie de tubbing.

Beneficiati de Oferta de Paste 2018

• faceti o surpriză celor dragi si de Paste vă invitam pe singura partie de sanius artificiala din zona Bran-Moeciu. Cazare

  • 790 lei /pers/sejur – pachet 3 nopti
  • 890 lei /pers/sejur -pachet 4 nopti

• oferta de Paste include cazare in camera dublă cu demi-pensiune include mic dejun tip bufet suedez ,cina la alegere din 3 variante din meniu, plus masa festivă de paste – gustare de paste: drob de miel, piept de porc afumat, oua roșii, cas afumat, telemea, legume; borș de miel, friptură de miel la tavă cu cartofi gratinați, cozonac sau pască (avem alternative si pt. cei care doresc alte produse decat cele mai sus mentionate ), 50 ml palinca / afinată/vișinată ,250 ml/ vin/pers.

• a doua zi de Paște, ansamblul “Mugurelul” din Râșnov ne va încânta auzul si văzul cu dansuri si cântece tradiționale românești ; in aceeași seară ne vom bucura de un foc de tabără

• copiii de maximum 3 ani au gratuitate la cazare si la masa , 3-6 ani platesc un supliment de masa de 70 lei/zi/copil, 6-10 ani – 80 lei/zi/copil, 10-13 ani – 110 lei/zi/copil. La cazarea in cadrul pensiunii noastre varsta copiilor se va dovedi printr-o copie a certificatului de nastere.

Condiții rezervare : 50% plata avans din pachetul de adulți .

Pensiunea Cetatea Carului din Moeciu este alegerea ideala de vacanta pentru cupluri si familii cu copii! Alegeti acum camera dvs. si rezervati-va sejurul de Paste!

Pentru rezervari cazare si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Pentru apelare click pe buton!

Va asteptam cu drag si buna dispoziție!


vedere montana Piatra Craiului

interior pensiune Bran Moieciu

Pentru rezervari si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Pentru apelare click pe buton!