Oferta 1 Mai 2020

1 Mai 2017 - Cetatea Carului

Oferta noastra pentru minim 3 nopți (check in 30.04.2020 – check out 3.05.2020), prețul fiind pe persoană pe zi  în regim de demi-pensiune. Prețul este de 159 lei / pers./zi.

Copiii până în 2,9 ani au gratuitate,  între 3 și 5,9 ani prețul este de 65lei/zi; 6-8,9 ani – 75 lei/,zi ; 9- 11,9 ani – 85 lei/zi ; 12- 13,9 ani- 95 lei/zi.

* cazare in camere duble/ triple , pretul pentru cazare în regim de single este majorat cu 40 % !

• Mic dejun – regim bufet suedez (omleta, carnat de casa ,  telemea, cas afumat, cas dulce sau urda, salam de sunca, salam taranesc, sunca toast, zacusca, unt , gem, miere, dulceata,lapte, cafea, ceai, legume );

• Cine ( foc de tabara intr-una din seri).

La cina sunt oferite 3 variante de meniu:

– fel de baza la alegere, ex: pulpe de pui la gratar cu garnitura si salata, sarmalute in frunza de varza cu ma maliguta si smantana, bulz cu branza de burduf și smântână.

– desert, ex: desert tyrolez (strudel de mere cu inghetata de vanilie si sos caramel), papanasi cu dulceata si smantana.

ACCES LA PARTIA DE TUBING 1h si 30 de min./zi( functie de starea vremii) pentru copii.

În spațiile comune ale pensiunii : restaurant, terasă, recepție, accesul oaspeților noștri este permis până la ora 23.30 !

Pentru mesele de prânz, vă stăm (contra cost) la dispoziție cu restaurantul nostru cu produse tradiționale românești si nu numai !

Accesul cu produse alimentare și/sau băuturi  (alcoolice sau nealcoolice ) proprii in cadrul receptiei , restaurantului sau a terasei restaurantului pensiunii , NU este permis !

Pentru rezervarea fermă se plătește avans de 250 lei /camera dublă.

Va asteptam cu drag in cadrul pensiunii noastre !