Oferta Revelion 2017-2018

Cetatea Carului – oferta Revelion 2017-2018

Pachet de 4 nopti­/5 zile cu demi-pensiune 1.590 lei/persoană/pachet/ cazare in regim de cameră dublă(2 persoane adulte/cameră).

Pachetul de 3 nopti /4 zile cu demi-pensiune 1.390 lei/persoană/pachet ,cazare in regim de cameră dublă(2 persoane adulte/cameră).

Pentru pachetele în regim de cameră single se adaugă 50% la prețul de mai sus.

Ziua sosirii poate fi aleasă de dvs (dec.2017 intrare cină-iesire ian. 2018 cu mic dejun). Pentru întreaga perioadă costurile pachetului includ cazarea, micul dejun si cina, masa festivă de revelion, inclusiv băuturile pentru seara de revelion în sistem open bar, cât si activitățile organizate in cadrul locatiei noastre.
In seara zilei de 30 dec. va avea loc o petrecere de ignat(tăiere de porc) cu foc de tabără, ceai, țuică si vin fiert.

Micul dejun va fi se­rvit sub formă de buf­et suedez având alter­native variate si pe gustul tuturor: 3 feluri de mezeluri, 3 feluri de brânzeturi, omletă, legume, fructe, unt, gem, miere, dulceață, cereale, cafea, lapte, ceai.

Pentru meniul de cină felul principal se comandă la alegere din 3/4 feluri meniul restaurantului.

Petrecerea de revel­ion va fi animată de ­un dj., iar trecerea dintre ani va fi sărbătorită cu șampanie și foc de artificii. Cina festivă va cuprinde 4 feluri de bază, începând cu un antreu tradițional: mușchiuleț afumat, piept de porc afumat, piftie de curcan… și multe alte bunătăți.

Băutura pentru noaptea de revelion se va putea comanda pe sistemul open bar!

Pachetul include deasemenea un program artistic in data de 01.01.2018, (după amiaza) oferit de un grup de dansatori premiați la festivaluri de renume.

În cadrul spatiilor comune (restaurant, recepție), accesul nu este permis cu produse alimentare, băuturi alcoolice si nealoolice proprii.

Pe toată perioada sejurului, resturantul este deschis a-la-carte pentru mesele de pranz.

Copiii pana in 3 ani au gratuitate!

Pentru cei cu vârsta cu­prinsă intre 3-7 ani se plătește un supliment de 350 lei/sejur; 7-11ani 550 lei/sejur; 11-14ani 750 lei/sejur – aplicabil sejurului de 3 nopți, iar pentru cel de 4 nopți se mai adaugă 80 lei/copil.

Conditii de plata: 50% avans din suma finala.

Pentru orice detalii suplimentare va stau la dispoziție!

Cu stimă,
Dan Samoilă
Cetatea Carului
0040 723035702