Oferta de Paste 2018

Paste 2017 - Cetatea Carului

Stimați oaspeți ,

Cetatea Carului,

Vă invită să vă petreceți sărbatoarea Învierii Domnului in cadrul locației noastre; la o distață mai mică de 2 km de una dintre cele mai frumoase biserici de lemn din zona Bran-Moeciu.

• faceti o surpriză celor dragi si de Paste vă invitam pe singura partie de sanius artificiala din zona Bran-Moeciu

3 nopti – 890 lei / pers./sejur

4 nopti – 990 lei / pers./sejur

5 nopti, 900 lei / pers./ sejur

• pachetul include cazare in camera dublă cu demi-pensiune , mic dejun tip bufet suedez ,cina la alegere din 3 variante din meniu, plus masa festivă de paste – gustare de paste: drob de miel, piept de porc afumat, oua roșii, cas afumat, telemea, legume; friptură de miel la tavă cu cartofi gratinați, cozonac sau pască (avem alternative si pt. cei care doresc alte produse decat cele mai sus mentionate ), 50 ml palinca / afinată/vișinată, 250 ml/ vin/pers.

a doua zi de Paște, ansamblul “Mugurelul” din Râșnov ne va încânta auzul si văzul cu dansuri si cântece tradiționale românești ; in aceeași seară ne vom bucura de un foc de tabără

copiii de maximum 3 ani au gratuitate la cazare si la masa , 3-6 ani platesc un supliment de masa de 60 lei/zi/copil, 6-10 ani – 80 lei/zi/copil, 10-13 ani – 110 lei/zi/copil. La cazarea in cadrul pensiunii noastre varsta copiilor se va dovedi printr-o copie a certificatului de nastere.

Condiții rezervare : 50% plata avans din pachetul de adulți.

Pentru rezervari si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Pentru apelare click pe buton!

Va asteptam cu drag si buna dispoziție!vedere montana Piatra Craiului

interior pensiune Bran Moieciu

Pentru rezervari si detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos!

Pentru apelare click pe buton!